Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، فرهیختگان نوشت: در این دوره تنها یک بازیگر است که در پنج فیلم حضور داشته و آمده تا سیمرغ این دوره از جشنواره را تصاحب کند. جواد عزتی طی سه دوره اخیر جشنواره، تنها به‌عنوان نامزد معرفی شده و هیچ‌گاه دستش به سیمرغ نرسیده و به‌نوعی یک ناکام بزرگ است. حالا اما او با پنج فیلم آمده تا هم در نقش اصلی و هم در نقش مکمل به سیمرغ برسد؛ اتفاقی که اصلا دور از انتظار نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد عزتی امسال با فیلم‌های آتابای، خورشید، دوزیست، شنای پروانه و مغز استخوان در جشنواره حضور دارد. جواد عزتی با تئاتر کار بازیگری را شروع کرد ولی اولین حضورش در قاب تصویر مربوط به سریالی به‌نام «قصه‌های شبانه» با کارگردانی سعید آقاخانی بود. بعدها جواد عزتی در سریال «من یک مستاجرم» یک قسمت بازی کرد و به‌مرور پایش به تلویزیون باز شد و توانست در یک سریال 52 قسمتی به‌عنوان «بی‌مقدمه» با فردوس کاویانی همبازی و بهتر دیده شود. همین سریال باعث شد مهران مدیری او را برای سریال‌هایش انتخاب کند. جواد عزتی از آن‌دست بازیگرانی است که گام‌به‌گام وارد دنیای بازیگری حرفه‌ای شد. «طلا و مس» اولین حضور جدی عزتی در سینمای ایران نبود ولی نقش کوتاهی که او در این فیلم ایفا کرد، باعث شد کارگردان‌های دیگر برای فیلمسازی سراغ او بروند. جواد عزتی در چند سال اخیر فیلم‌های مهم و پرفروشی همچون «هزارپا»، «ماجرای نیمروز»، «لاتاری»، «آینه بغل»، «تنگه ابوقریب» و... را بازی کرده و از شانس‌های اول دریافت سیمرغ در جشنواره سی‌وهشتم فیلم فجر است.

دیگر بازیگران مرد پرکار این دوره جشنواره، هریک دو فیلم دارند:

مهران احمدی: بی‌صدا حلزون و من می‌ترسم

علیرضا ثانی‌فر: ابر بارانش گرفته و قصیده گاو سفید

پژمان جمشیدی: خوب، بد، جلف2: ارتش سری و دوزیست

هادی حجازی‌فر: آتابای و دوزیست

بابک حمیدیان: روز بلوا و مغز استخوان

پوریا رحیمی‌سام: مردن در آب مطهر و من می‌ترسم

علی شادمان: شنای پروانه و مردن در آب مطهر

حامد کمیلی: خوب، بد، جلف 2: ارتش سری و سینما شهر قصه

علیرضا مهران: سه کام حبس و مردن در آب مطهر

اما درمورد بازیگران زن، امسال تمام پرکارهای خانم دوفیلمه هستند که البته تعداد این بازیگران هم در قیاس بازیگران مرد، نصف است. پس از انتقادهای سفت و سختی که طی این سال‌ها به کم‌بودن بازی‌های خوب زنانه در جشنواره شاهد بودیم، گویا امسال هم این ضعف در این بخش مشهود است.

با این حال پرکارترین بازیگران زن این دوره عبارتند از:

پریناز ایزدیار: سه کام حبس و مغز استخوان

ستاره پسیانی: دوزیست و من می‌ترسم

ندا جبرائیلی: دشمنان و مردن در آب مطهر

لیلا زارع: خون شد و روز بلوا

طناز طباطبایی: خورشید و شنای پروانه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر جواد عزتی سیمرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کن در کما

به گزارش ددلاین، گروهی موسوم به «جمعی از کارگران در خطر جشنواره‌های فیلم» روز دوشنبه با انتشار نامه‌ای از برنامه خود برای برگزاری اعتصاب در ایام این فستیوال خبر دادند.

«با توجه به آسیب‌پذیری مفرط و وضع اضطراری بی‌چون‌وچرا جهت حفاظت از حرفه‌مان، و پس از مشورت و رأی‌گیری از اعضای مجموعه، کلیه کارکنان جشنواره فیلم کن و بخش‌های جانبی‌اش را دعوت به اعتصاب می‌نماییم.» این گروه در نامه خود درخواست کردند.

«ما از سازمان‌هایی که ما را به کار می‌گیرند تقاضا داریم به یک توافقنامه جمعی که به ما اجازه به استخدام‌در‌آمدن تحت عنوان کارگران دوره‌ای در صنعت سرگرمی می‌دهد، پایبند باشند.»

این گروه شامل حدود ٢٠٠ نفر از کارکنان جشنواره‌های فیلم در فرانسه هستند که نارضایتی‌های عمیقی درخصوص حق و حقوق خود دارند. اتحادیه کارکنان جشنواره در ماه مارس سال ۲۰۲۰ تأسیس شده و کارکنان بخش‌های مختلف جشنواره از جمله «مسابقه»، «دو هفته کارگردانان»، «هفته منتقدین» و جشنواره لومیر در شهر لیون و بسیاری دیگر از فستیوال‌ها را پوشش می‌دهد.

پیشتر منابعی از داخل این جنبش به ددلاین گفته بودند که این گروه قصد دارد برای رساندن صدای اعتراض خود به مدیران، در مراسم افتتاحیه «دو هفته کارگردانان» و بخش «اِی‌سی‌آی‌دی» تجمع کرده و انتظار می‌رود در مراسم افتتاحیه فیلم «مگالوپلیس» به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا و «فیوریوسا» به کارگردانی جرج میلر نیز روی فرش قرمز ظاهر شوند.

منابع آگاه به ددلاین گفتند که گزینه‌های مختلفی روی میز است، از جمله «اعتصاب کامل کارگری» که باعث می‌شود ده‌ها نفر از کارگران جشنواره دست از کار بکشند. این افراد شامل برنامه‌ریزان، آپاراتچی‌ها، زیرنویس‌کنندگان، مسئولین برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی و کارکنان بخش‌های فنی هستند که اغلبشان نیرو‌های پاره‌وقت هستند. در صورتی که آپاراتچی‌ها و مسئولین برگزاری کنفرانس‌های مطبوعاتی دست از کار بکشند، جشنواره کن با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

یک منبع از درون این جنبش کارگری که نخواسته بود نامش فاش شود به ددلاین گفته بود که «٨٠ درصد از کارمندان جشنواره‌ها درآمدی کمتر از ٢٠٠٠ یورو (٢١٠٠ دلار) در ماه دارند، که با این مبلغ دریافتی زندگی در پاریس غیرممکن است».

دومین نقطه اختلاف، برنامه بیمه بیکاری فرانسه برای کارگران و تکنسین‌های صنعت سرگرمی است. این طرح از کارکنان صنعت سرگرمی با قرارداد‌های کوتاه‌مدت با مزایای بیکاری در فاصله بین یک شغل تا شغل دیگر حمایت می‌کند، اما به دلیل ابهام فراوان در مقررات، بسیاری از کارگران جشنواره‌های سینمایی از مزایای آن محروم می‌مانند.

این گروه در نامه روز دوشنبه خود به هشدار‌های قبلی در خصوص وضع معیشتی‌شان اشاره کرده و گفتند که «یک سال است که نسبت به بی ثباتی روزافزون زندگی افرادی که در جشنواره‌های سینمایی مشغول به کار هستند، اخطار داده‌ایم».

«ما [پس از انجام]کار‌های کوتاه‌مدت، دوره‌های بیکاری را می‌گذرانیم و علیرغم ماهیت حرفه‌مان که بصورت دائمی به کار گمارده نمی‌شویم و با وجود تلاش‌هایمان برای به نمایش‌درآمدن آثار سینمایی، فعالیت ما در طرح مزایای بیکاری فرانسه قرار نمی‌گیرد.»

«آخرین اصلاحات طرح مزایای بیکاری در فرانسه نیز کارگران جشنواره را در چنان وضعیت بی‌ثباتی می‌اندازد که اکثریت ما مجبور به رهاکردن شغل‌هایمان می‌شویم و در نتیجه برگزاری فستیوال‌هایی که در آن حضور داشتیم را دچار اختلال می‌کند.»
هفتادوهفتمین دوره جشنواره فیلم کن از تاریخ ۱۴ تا ۲۵ می (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار خواهد شد و گرتا گرویگ ریاست هیئت داوران این دوره را عهده‌دار است. لیلی گلدستون، نادین لباکی، هیروکازو کورئیدا، اوا گرین، عمر سی، ابرو جیلان، خوان آنتونیو بایونا و پیر فرانچسکو فاوینو اعضای هیئت داوران این دوره از فستیوال هستند.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • «ایزابل هوپر» رئیس هیات داوران ونیز شد
  • جواد عزتی با فصل ۳ و ۴ زخم کاری به زودی می‌آید
  • جواد عزتی با فصل ۳ و ۴ زخم کاری به زودی می‌آید | ویدئو
  • ۴۸۱ طرح از ۲۶ استان برای هجدهمین جشنواره شیخ بهایی ارسال شد
  • ششمین دوره جشنواره فرهیختگان جوان
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • جشنواره کن در کما
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • کلان‌شهر اصفهان بارش‌های یک‌سال زراعی کامل را دریافت کرد